Hirdetés

Ezt a játékot adja most ingyen az Epic Games Store

|

Egy színes platformert szerezhetünk meg a következő egy hétben.

Hirdetés

Úgy látszik, tényleg eljutottunk arra a pontra, ahol már rendszeresek lesznek az ismétlések, de ez legyen a legnagyobb bajunk. Valószínűleg vannak számotokra is olyan, az Epic Games Store által korábban ingyen kínált játékok, amikről ilyen-olyan okból lemaradtatok, és örülnétek egy újabb lehetőségnek.

Amennyiben 2019 utolsó vagy 2020 első napján nem csaptatok le rá, mostantól egy héten át ingyen megszerezhetitek a Yooka-Laylee and the Impossible Lairt. A játékot a szintén fantasztikus Donkey Kong County egykori alkotói készítették, és egy mókás platformer, amiben a főszereplő párosnak meg kell mentenie a világot ősellenségétől, Capital B-től.

Hirdetés

A játék február 10. 17:00-ig ingyenes, de aki most hozzáadja a könyvtárához, örökre megtarthatja. A fenti linkre kattintva vagy az Epic Games Store kliensében rákeresve meg kell nyitni az adatlapot, majd a GET gombra nyomással, bejelentkezést és néhány extra kattintást követően el is raktározhatjátok.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Windbound lesz a következő jövő csütörtöktől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)