Hirdetés

Ezt a négy játékot most teljesen ingyen kipróbálhatod

|

A Free Play Days keretében kooperatívan és szólóban is mókázhatunk a hétvége folyamán.

Hirdetés

A Game Pass Core és a Game Pass Ultimate csomagokkal bárki hozzáférhet Xboxon a minden hét végén frissülő Free Play Days felhozatalához, amely promóció immáron nem csupán három elzárt játékot foglal magába, hanem egy negyediket is, amit akár előfizetés nélküli is ki lehet próbálni. 

Legutóbb a Diablo 4 volt ilyen, most viszont a Fallout 76-ot választotta a Microsoft: egészen október 30-ig bárki játszhatja kedvére, bármiféle költség nélkül. 

Hirdetés

Magyar idő szerint október 30-án, hétfőn reggel 8:59-ig játszhatunk a posztapokaliptikus, belső nézetes, építős és raidelős játékkal, továbbá az egyedül és egy haverral együtt is tolható Meet Your Makerrel, valamint baseball-játékosnak állhatunk az MLB The Show 23-ban, míg az 1-4 fő számára készült kooperatív törpés akciójáték, a Deep Rock Galactic egészen november 9-ig játszható marad. Természetesen mint mindig, úgy most is tovább lehet vinni a mentéseket, ha a próbaidőszak után a vásárlás mellett döntötök. Az alábbi kiadásokat ráadásul kedvezményesen be is húzhatjátok: 

A Deep Rock Galactic, a Fallout 76 és az MLB The Show 23 egyébként megtalálhatók eleve is a Game Passban, de nem a Core szinten, és nyilván, ha nem fizetünk értük külön, csak addig maradnak játszhatók, amíg az előfizetésünk él.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)