Hirdetés

Garantáltan le akarod majd tölteni az Epic Games Store jövő heti ingyenes játékait, több mint 14 ezer forintot spórolhatsz így

|

A Steam riválisa legközelebb két címet ad ajándékba, köztük egy remek értékeléseket kapott AAA kategóriás játékkal.

Hirdetés

Tartva magát az évekkel ezelőtt kialakult menetrendhez, amint ötöt ütött az óra, lecserélte az Epic Games Store az Aerial_Knight's We Never Yieldet, amit egy héten át ingyen be lehetett zsákolni, egy másik alkotásra. Ennek következtében március 14-éig a kaotikus harcokat ígérő Astro Duel 2-re csaphat le - szintén ingyen -, aki időben felkeresi a piacteret.

Ezzel párhuzamosan megismertük az EGS következő heti ajándékait, amelyek láttán végre fellélegezhetnek azok is, akik unják már az indie fejlesztők műveit, és olyasmire vágynak, aminek a büdzséje dollár tízmilliókban mérhető.

Hirdetés

Ennek a kitételnek ugyan nem felel meg a 3450 forintért kínált The Bridge, ennek ellenére figyelmet érdemel Ty Taylor és Mario Castañeda 2013-ban megjelent, izgalmas rejtvényeket kínáló kétdimenziós logikai játéka.

A másik ajándék, a 2016-os Deus Ex: Mankind Divided a cyberpunk miliő, valamint az RPG-elemekkel dúsított, lopakodós akciójátékok szerelmeseinek szól, és e pillanatban 10 700 forintot kérnek érte. Adam Jensen második - és a jelek szerint sajnos utolsó - kalandja nagyrészt a futurisztikus Prágában játszódik, ahol súlyos összeesküvések nehezen átlátható pókhálójába keveredik az Elias Toufexis rekedtes hangján megszólaló, beültetésekkel felturbózott ügynök.

Arról viszont továbbra sincs hír, hogy mikor az Epic Games Store mikor szándékozik kiszórni a korábban beígért, aztán hirtelen visszavont Fallout játékokat, csupán annyit tudunk, hogy egy későbbi időpontban, de még 2024 folyamán sor kerül majd erre is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)