Hirdetés

Gyönyörű játékot tölthetsz le most az Epic Games Store-ból ingyen – 5520 forintot spórolsz ezzel

|

Csodálatos, kézzel rajzolt világba invitál minket az Epic Games.

Hirdetés

A metroidvania műfaj képviselői szép számmal érkeznek mostanában: az évet is egy ehhez tartozó, kiemelkedő játék, a Prince of Persia: The Lost Crown nyitotta, és hamarosan megjelenik az EA Originals által felkarolt Tales of Kenzera: Zau, az Assassin's Creed Origins Bayekjét alakító Abubakar Salim saját játéka. 

Aki kedveli az oldalnézetes, felfedezésre épülő játékokat, valószínűleg jól el fog szórakozni az Epic Games Store e heti ajándékával, az Isletsszel is. A gyönyörűen, kézzel megrajzolt játékban egy fiatal harcost, Ikót irányítjuk, aki szigetről szigetre utazva igyekszik azok magjait újraaktiválni, és megküzdeni mindenkivel, aki útját álja. Kedves, elbűvölő, egy kicsit a Studio Ghiblit is megidézi - adjatok neki egy esélyt!

Hirdetés

Megszerezni a fenti linken keresztül lehet, bejelentkezés után a GET gombra kattintva, majd a Place Order lehetőséget választva. Akár mobilról is végigcsinálhatjátok ezen egyszerű lépéseket, aztán géphez érve indulhat a letöltés.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)