Hirdetés

Ha eddig kimaradt ez a zseniális sci-fi sandbox játék, most ingyen tehetsz vele egy próbát

|

A Space Engineers 10 éven át kapta a frissítéseket, így egy hatalmas játékban bóklászhatsz, amit olcsóbban be is húzhatsz majd.

Hirdetés

A Space Engineers idén ünnepli 10. születésnapját, ennek örömére pedig a fejlesztők ingyenessé tették a játékot Steamen a hétvégére. Aki hallott már a mókáról (és ezen a ponton szinte lehetetlen, hogy ne hallottál volna róla), de még nem volt alkalma kipróbálni azt, annak eljött a tökéletes pillanat.

Ha érdekel a játék, akkor annyi a dolgod, hogy meglátogatod a Space Engineers Steam oldalát, és rányomsz a "Játék indítása" gombra. A kliens elkezdi letölteni a szükséges fájlokat, ha pedig elkészült, akkor a könyvtárból indítható is lesz a kaland.

A Space Engineers pontosan október 26. és 30. között élvezhető extra költségek nélkül, utána viszont már meg kell vásárolnunk a teljes verziót a gépészélet folytatásához. A Steam minden eredményünket menti, így ha beszerezzük a Space Engineerst, akkor ott folytathatjuk a melót, ahol abbahagytuk.

Hirdetés

A játék most akciós is, így alig több, mint 4 euróért be is lehet húzni, ha bejön a feeling.

Az akció november 2-án ér véget, szóval érdemes addig döntened.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)