Hirdetés

Ha gyűlödöd embertársaidat, garantáltan le akarod majd tölteni a GOG ajándék játékát

|

Még egy ingyenes játékkal meglepett minket a nyári vására lezárásához készülődő piactér.

Hirdetés

Július 3-án, hétfőn a GOG immáron két hete tartó nyári vására, amit CD Projekt RED úgy hirdetett meg, hogy aki ebben az időszakban felkeresi az általa üzemeltetett piacteret, több mint 5400 leárazott termékből csemegézhet. Ezt fejelte meg most a finálé klasszikus címek (Endless Space, Endless Space 2) premierjével, valamint egy sor újabb ajánlattal, lévén utóbbiak jelentős része időszakos, tehát rotálódik.

De nem csak ez ösztönzi arra a gamereket, hogy többször is a GOG felé nézzenek, hanem az ilyesféle vásárok során a mézesmadzagként az orruk előtt elhúzott ingyenes játékok is.

Hirdetés

A GOG Summer Sale június 12-ei kezdete óta olyan címekre csaphattunk le, mint a Sunblaze, a Crusader Kings 2, a Sigma Theory: Global Cold War, az Eschalon: Book II, a Hell Devision és az Ancient Enemy. A mostani ajándékosztást vélhetően hosszabb, akár több hetes szünet követi majd, de biztosak lehetünk abban, hogy mind a GOG, mind a partnerei találnak majd később indokot rá, hogy újfent meglepjenek minket valamivel. Addig viszont nem ár iparkodni, mert csak hétfőig ingyenes a Beholder 2.

Ebben a politikai szimulációban az a feladatunk, hogy a belügyminisztérium aktatologatójaként kiszolgáljuk a totalitárius rezsimet, és elősegítsük polgártársaink elnyomását, valamint feljebbvalóink után kémkedjünk, hogy egyre magasabbra mászhassunk a ranglétrán, azaz igazi törtető féregnek kell lennünk. De a játék arra is lehetőséget kínál, hogy a lelkiismeretünkre hallgatva feltárjuk a mindent behálózó korrupciót, és belülről bontsuk le a rendszert.

A Warm Lamp Games 2018-ban megjelent alkotását úgy tudjátok megszerezni, ha ráböktök a fenti linkre, megnyomjátok az Add to cart és a Check out now gombokat, végezetül ugyanígy tesztek a Pay for your order now gombbal is. A tranzakció során egy árva petákkal sem lesztek szegényebbek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)