Hirdetés

Ha xboxod van, ingyen harcolhatod végig a hétvégét

|

A Micosoft három akciódús játékot is kipróbálhatóvá tett huzamosabb ideig.

Hirdetés

Az utóbbi heteket a Dragon Ball atyjának, Akira Toriyama búcsúztatása töltötte ki, többek között mi is megemlékeztünk a munkásságáról. A Microsoft is egy tiszteletadással kezdte a Free Play Days e heti felhozatalának bejelentését az Xbox Wire-ön, stílusosan az átmenetileg ingyenessé váló alkotások egyike a Dragon Ball franchise-ból került ki, ami már csak azért is aktuális, mert a minap kaptunk egy gameplay videót az új játék, a Dragon Ball: Sparking! Zero kapcsán.

A redmondiak persze hétvégente átlagosan három-négy játékot szoktak átmenetileg ingyenesen elérhetővé tenni, így két másik alkotás is várja, hogy elindítsák a Game Pass Ultime/Core-tagok. 

Az előfizetők hétfő reggelig játszhatnak a Dragon Ball FighterZ-vel és a Battlefield 2042-vel, valamint ötórányi kipróbálási lehetőséget kapnak a Ubisoft két közkedvelt, polgárpukkasztó projektjének, a South Park: The Stick of Truth és a South Park: The Fractured but Whole esetében. 

Hirdetés

Szokás szerint ha megvásároljátok őket, akkor az ingyenes időszak lejárta után sem kell abbahagyni a bunyót. Sajnos sem a Dragon Ball FighterZ esetében nincs leárazás, de a többinél igen: 

A Battlefield 2042-nél talán a legkönnyebb a folytatás, mivel tartalmazza a Game Pass Ultimate/EA Play, míg a South Park-epizódoknál érdemes lehet megfontolni a Ubisoft+ előfizetést, ami 4990 forint egy hónapra, viszont a Ubisoft szinte összes játéka játszható vele kiegészítőkkel együtt. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)