Hirdetés

Ingyen Call of Duty skinnel támad az Amazon Prime

|

Ha rendelkeztek Prime előfizetéssel, akkor ne felejtsétek el felmarkolni az ajándékaitokat.

Hirdetés

Az Amazon Prime kiváló ajánlat mindenki számára, aki rendszeresen pörget többjátékos címeket. A Riot Games játékaitól kezdve, a Rockstar csodáin át a Blizzardos mókákig mindenhez kaphatunk ezt-azt, ha befizetjük a havi 900 forintos tagságit.

A felhozatalnak most a Call of Duty is részét képezi, amihez nem kevés extrát markolhatunk fel az előfizetési díjunkért cserébe. A csomag főszereplője a Hip Hop Hutch skin, amit mind a Modern Warfare 2-ben, Modern Warfare 3-ban és a Warzone-ban is használhatunk.

A skin mellé jár egy  Represent ISO 45 SMG Weapon Blueprint, egy Beat Drop kivégzés, egy Mint Ride járgány felszerelés, egy Hutch Forever charm, egy East Coast Love matrica és egy Check Your Six töltőképernyő is.

Hirdetés

Az alábbi képen kapunk egy kis ízelítők a kinézeteket illetően (a képre kattintva nagyobb méretben is meg tudjátok nézni a cuccokat):

Ha be akarjátok húzni a csomagot, akkor annyit kell tennetek, hogy az Amazon Prime előfizetésetek rendezése után összekapcsoljátok a Call of Duty fiókotokat a Twitch fiókotokkal. Ez az aloldal minden segítséget megad majd, ha ezt korábban nem intéztétek már el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)