Hirdetés

Ingyen húzhatod be a Peaky Blinders, avagy a Birmingham Bandája játékváltozatát

|

Csak néhány kattintás kell, hogy ingyen kipróbálhasd, milyen élményt ad a Peaky Blinders: Mastermind.

Hirdetés

2013. és 2022. között összesen hat évadon át futott, és végül 36 epizódnál fejezték be 2022-ben a Cillian Murphy főszereplésével készült Birmingham bandája sorozatot, aminek utolsó két szezonját hazájában, az Egyesült Királyságban átlagosan több mint ötmillióan kísértek figyelemmel. Kifejezetten sikeresnek mondható, és a kritikusok is dicsérték - ha még nem láttátok, nem késő pótolni, a Netflixen a teljes széria elérhető.

Az ebből készült, 2020 augusztusában megjelent Peaky Blinders: Mastermind játékot most húsvéti leárazása alkalmából ingyen adja a Fanatical, de a Steamen beváltható kódok száma korlátozott, nem árt gyorsan cselekedni.

Hirdetés

A játékban az első évad eseményei előtt járunk, a Shelby család bandájához csatlakozva, annak tagjait irányítva kell megoldanunk feladványokat a sikerhez. Ügyesen kell használnunk képességeiket, hogy sikerrel hajthassák végre tetteiket a szériából ismert, ikonikus helyszíneken.

A letöltéshez a fenti linken található adatlapra kell ellátogatni, majd a jelölőnégyzet bepipálásával feliratkozni a Fanatical hírlevelére, és az Add to Cart gombbal folytatni a folyamatot. A következő oldalon a Proceed to Checkout gombbal véglegesíthető a vásárlás - regisztráció is szükséges, de ez sem kerül semmibe, és néhány pillanat alatt megvan.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)