Hirdetés

Ingyen játékkal vette kezdetét a GOG újévi vására, a Warhammer rajongói külön értékelni fogják

|

Több mint 4600 játékot vehetünk meg akciósan, egyebek mellett a Cyberpunk 2077 Phantom Liberty kiegészítőjét is, de aki nem vásárolna, az is jól jár.

Hirdetés

Szerencsére mindig találnak okot arra a nagy digitális játékboltok üzemeltetői, hogy akciósan kínáljanak ezt-azt: a GOG.com most például az újév örömére szervezett promóciót, aminek keretében mától egészen február 5-éig több mint 4600 játékot szerezhetünk meg akciósan, egyes esetekben az eredeti árhoz képest 90%-kal olcsóbban.

A fenti linkre kattintva is elérhető listán szerepel például a No Man's Sky, a Shadow Gambit: The Cursed Crew, a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, az Uncharted: Legacy of Thieves Collection is, illetve soha nem látott kedvezménnyel kapható a The Invincible Deluxe Edition kiadása, a Dread Templar, a Gloomhaven, a Tunic, vagy épp a tavaly év végén megjelent SteamWorld Build. A méltatlanul alulértékelt Days Gone már csak 12,56€, ennyiért azt is simán megéri behúzni.

Hirdetés

Ám ahogy az lenni szokott, most sem muszáj költeni, ugyanis ha a főoldalon elég sokat görgetünk, egy zöld Add to library gombra bukkanhatunk. Ezt megnyomva - bejelentkezés után - a Mordheim: City of the Damned lehet a miénk, ami egy 2015-ben megjelent, körökre osztott taktikai játék, mely a Games Workshop Mordheim társasjátéka alapján készült. Ilyen:

Nem árt hamar cselekedni, mivel az ajánlat csak 70 órán át él, utána aki lemarad, szomorkodhat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)