Hirdetés

Ingyen játékot ad az Nvidia, érdemes lecsapni rá!

|

A Portal-rajongók nagyon fognak örülni neki.

Hirdetés

Van néhány harmadik rész, amit a játékosok nagyon szerettek volna a Valve-től megkapni: ilyen a Half-Life, a Left 4 Dead és a Portal is, csakhogy az új HL-ről semmi hír, az Left 4 Dead folytatására csak egy homályos utalást kaptunk, és a Portal 3 sem lett bejelentve, annak ellenére, hogy a Portal-játékok írója is nagyon össze szeretné hozni, és voltak rá utalások két LinkedIn profilban is. 

Addig is, amíg arra várunk, hogy leleplezzék a Portal 3-at, három dolgot tehetünk: végigjátszuk a szellemi örökösként is felfogható The Antropy Centre-t, kipróbáljuk a Portal with RTX DLC-vel, hogy milyen a sugárkövetéssel újragondolt változat, valamint letöltjük az Nvidia portálos ajándékát. 

Hirdetés

Az Nvidia hivatalosan is kiadta a rajongók által készített 2008-as Portal mod, a Portal: Prelude remasterelt változatát a 15. évforduló alkalmából: a vállalat természetesen a Steamre pakolta fel a projektet, és mindenki számára ingyenesen letölthetővé tette. A megszépített előzménymod új textúrákat kapott, valamint teljes ray tracing, DLSS 3, Reflex és RTX IO támogatást is élvez, hogy teljesítményben és vizualitásban is szintet lépjen a projekt. A Prelude egyébként 8-10 órás kampányt vonultat fel 19 új tesztszobával, további mechanikákkal és angol szinkronnal ellátott NPC-kkel. 

Az Nvidia még egy GeForce Game Ready Drivert is kiadott, hogy minél zavartalanabb legyen a Portal: Prelude RTX futtatása, amelynek összes módosítását és fejlesztését a modderek végezték a vállalat hamarosan megjelenő RTX Remix névre keresztelt modding platformon keresztül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)