Hirdetés

Ingyen játszhatod az elmúlt évek egyik legjobb szerepjátékát

|

Ráadásul ha megtetszik a Pathfinder: Wrath of the Righteous, most aprópénzért behúzhatod a DLC-kel együtt.

Hirdetés

Amikor összeállítottunk egy listát arról, hogy mely játékokat érdemes kipróbálnia annak, akinek bejött a Baldur's Gate 3, vagy esetleg már annyit nyúzta, hogy időközben ráunt, akkor felvettük rá az Owlcat Games Pathfinder sorozatát is. Az említett stúdió figyelmének fókuszában pillanatnyilag az első Warhammer 40,000-es CRPG, a néhány napja megjelent Warhammer 40,000: Rogue Trader áll, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen megfeledkezett volna azt megelőző alkotásáról, a Pathfinder: Wrath of the Righteousről.

Épp ellenkezőleg, novemberben debütált a Lord of Nothing című DLC, és azóta is rendszeresek a kisebb-nagyobb patchek, amelyek hol hibákat javítanak, hol pedig a közösség által hiányolt kényelmi funkciókat pótolnak.

Hirdetés

Persze az alapjáték már anélkül is masszív darab, hogy hozzászámolnánk a letölthető tartalmakat: a howlongtobeat.com szerint csak a történet főszálának hossza meghaladja az 50 órát, aki pedig kimaxolná, készüljön fel rá, hogy ennek a többszörösét kell rászánnia. De nemcsak a végigjátszás időigényes, hanem az is, amíg a Wrath of the Righteous megismerteti velünk az összes mechanikáját, és beindul a játékosmarasztaló történet. Ezért ha valaki bizonytalan, annak édeskevés a vételár visszatérítésére biztosított kétórás időablak. Szerencsére azonban most nem kell zsákbamacskát vennie senkinek, mivel a Steamen egészen december 18-áig, magyar idő szerint este 19 óráig ingyen nyúzhatjuk. Ehhez elég elég a fenti linkre kattintani, majd megnyomni a Játék indítása gombot.

Aki nem ér a végére (valószínűleg senki se fog), de rákap az ízére, és szeretné a gyűjteményében tudni a játékot, az 75 százalékkal olcsóbban, mindössze 9,99 euróért le is csaphat rá. Az első szezonbérletet és a Commander Packet magába foglaló Mythic Edition árából 76 százalékot engedtek, ezt 21,22 euróért lehet bezsákolni. De annak is érdemes felkeresnie a Steamet, akinek az alapjáték már megvan, ezért csak a plusztartalmak iránt érdeklődik, mivel az első szezonbérlet 7,24 euróba kerül 75 százalék kedvezménnyel, a második pedig 23,19 euróba. Frissebb lévén, ennek csak 20 százalékot csippentettek le az árából.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)