Hirdetés

Ingyen lehet a tiéd egy akciójáték, ha sietsz - 7500 forintot spórolhatsz így

|

Egy korábbi sikerjátékát osztogatja most ingyen a Bandai Namco, és nem kell sokat tenned azért, hogy megszerezd.

Hirdetés

Ami az ajándék játékok kiszórását illeti, egészen eltérő stratégiát alkalmaznak az olyan piacterek, mint a Steam, az Epic Games Store vagy a GOG. Az eredetileg Good Old Games néven indult áruház például rendszerint valamilyen nagyobb vásárhoz köti a promóciókat, míg a Fortnite kiadója és a Unreal Engine fejlesztője által üzemeltetett EGS hetente ad egy vagy több játékot ingyen.

Ezzel szemben a Steamen nem figyelhető meg hasonló rendszeresség, inkább az a jellemző, hogy valamilyen évforduló miatt, vagy egy új epizód megjelenése okán válik átmenetileg ingyenessé egy-egy játék. De az is elő szokott fordulni, hogy a fejlesztők/kiadók maguk igényelnek egy nagyobb adag kódot, amit aztán a saját felületükön osztanak szét.

Hirdetés

Így tesz jelenleg a Bandai Namco is, amely mintegy 100 ezer példányt ajánlott fel az európai játékosoknak a Naruto to Boruto: Shinobi Striker steames változatából. A 2018-ban debütált akciójáték megszerzéséhez kattints az iménti linkre, majd jelentkezz be a Bandai Namco-fiókodba (ha nincs, hozz létre egyet)! Ezt követően még össze kell kötnöd a Bandai Namco-fiókot a Steam-fiókoddal, és így már részt vehetsz az ajándékosztásban. Ugyanitt elég kiválasztanod a PC platformot, majd rányomnod a regisztrációra, és végeztél is.

A promóció hivatalosan január 12-éig tart, ám mivel a kódosztás aki kapja, marja alapon működik, előfordulhat hogy már ennél hamarabb elfogy a készlet. A kiadó január 15-étől kezdi meg kiküldeni a Steam-kódokat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)