Hirdetés

Ingyen próbálhatjátok most ki a legújabb Crash játékot

|

Ha még nincs tervetek a hétvége maradékjára, akkor hívjátok össze a haverokat, és gyűljetek a konzol köré.

Hirdetés

A Crash Team Rumble megjelent, és hamar el is feledkezett róla a világ. Néhányak emlékeiben még él valami egy valamilyen Crash játékról, amiben valamit lehetett csinálni valakikkel, de a frissen lerántott rókabőrnek nagyjából ennyi volt a hatása a közösségre.

Azért a kiadó nem adja fel a harcot a bandikut népszerűsítéséért, és most ingyenesen elérhetővé tette a franchise legújabb játékát. A Crash Team Rumble a következő néhány napban minden extra költség nélkül játszható.

Hirdetés

A próbaverzió gyakorlatilag ugyanazt kínálja, mint a teljes változat, annyi a különbség, hogy ez csak augusztus 11-től augusztus 14-ig elérhető, utána csak az játszhat tovább, aki fizet. Minden eredmény továbbvihető, beleértve a Battle Pass ingyenes sávján megnyitott cuccokat is.

Az ingyenes próbaverzió a teljes játékkal együtt elérhető Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)