Hirdetés

Ingyenes játékban tapasztalhatjuk meg a Baldur's Gate 3 előzményeit

|

Bárki fejest ugorhat a Larian Studios meglepetésjátékába.

Hirdetés

Bár a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je egyelőre kikerült a képből, így is van rá esély, hogy erre az évre a szerepjátékosok jó érzéssel gondoljanak majd vissza, nem utolsósorban a Baldur's Gate 3-nak köszönhetően. A Larian Studios ambiciózus projektje augusztus 31-én hagyja hátra a korai hozzáféréses időszakot, és aznap már nem csupán PC-n merülhetünk el a kalandban, hanem PlayStation 5-ön is.

A régi rajongók közül gyaníthatóan sokan a korábbi epizódok újrajátszásával készülnek a folytatás érkezésére, de van még egy módja annak, hogy hangulatba jöjjünk, illetve valamennyire képbe kerüljünk az előzményeket illetően.

Hirdetés

A Larian létrehozott egy weboldalt a Blood in Barldur's Gate című alternatív valóság játék (ARG) kedvéért, amelynek cselekménye 15 évvel előzi meg a Baldur's Gate 3-ét. A feladatunk kideríteni, hogy ki végzett egy elffel, és ehhez a város egyes pontjait kell felkeresnünk a térképen, ahol nyomozást folytathatunk. Ám mivel a csapat közösségi élményként álmodta meg a Blood in Baldur's Gate-et, ezért naponta csak egy helyszínre látogathatunk el, mégpedig arra, amelyikre a legtöbb játékos szavaz (a voksolásban való részvétel feltétele, hogy rendelkezzünk egy Larian fiókkal). A játékosoknak három hetük van arra, hogy felgöngyölítsék a rejtélyes bűnügyet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)