Hirdetés

Ingyenes minden idők egyik legjobb és legfurább autós játéka

|

Akár egyedül otthon, akár LAN partykon játszottál vele, ha megvolt, biztos kedves emlékeket őrzöl róla - ha még nem próbáltad, itt a remek alkalom.

Hirdetés

Ha összegyűjtenénk a valaha megjelent összes roncsderbis játékot, nem lenne hosszú a lista, de tele tudnánk pakolni emlékezetes címekkel. A Destruction Derby után, de még jóval a Wreckfest előtt érkezett a FlatOut, egész pontosan 2005-ben, és számos okot adott arra, hogy beleszeressünk (folytatása pedig még többet, aztán valami nagyon félrecsúszott).

Az egyedül gépi ellenfelekkel, vagy akár 8 emberi játékossal is játszható FlatOutban szakadt kocsik volánja mögött ülve rombolhattunk, 16 különböző, fejleszthető járgányt vihettünk a számos különböző pálya valamelyikére. Ha a versenyzésre ráuntunk, ötletes minijátékok során repíthettük ki a kocsiból a pilótát.

Hirdetés

Akár játszottatok vele régen, akár nem, érdemes élni a GOG ajánlatával: a Love at First Pixel leárazás indulásának örömére 72 órára ingyenessé vált a játék. Mivel 2005-ös, nyilván nem annyira szép, ellenben modern rendszereken is simán fut.

A fenti linken a Go to Giveaway gombra kell kattintani, majd az Add to libraryre, és bejelentkezés után már akár tölthetitek is. Folytatása, a FlatOut 2 mindössze 1,39 euróba kerül, azt is érdemes most behúzni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)