Hirdetés

Ingyenessé válik és új platformra is jön a Sekiro ihlette battle royale

|

Rövidesen zsúfolásig fognak telni a Naraka: Bladepoint szerverei.

Hirdetés

Még 2021-ben rajtolt el a NetEase gondozásában a Naraka: Bladepoint, a battle royale, amelynek alkotói a Sekiro: Shadows Die Twice-ból és a Devil May Cry szériából merítettek ihletet. Első körben csak PC-n lehetett vele játszani, ám miközben folyamatosan érkeztek új tartalmak szezonok formájában, a 24 Entertainment fáradhatatlanul dolgozott a konzolos változatokon.

Az Xbox Series X|S-re szánt kiadás készült el előbb, és tavaly nyáron, pont akkor, amikor kampánnyal gazdagodott a játék, a Game Pass katalógusába is betették. Nemsokára a PlayStation 5 tábora is elmerülhet benne, de nem ez az egyetlen jelentős fejlemény az immáron 20 millió játékost számláló Naraka: Bladepoint életében.

Hirdetés

Július 13-ától ugyanis a PS5-ös rajttal párhuzamosan free-to-play modellre vált a játék, ettől a két lépéstől azt reméli a Netease és a 24 Entertainment, hogy még többen kapnak majd kedvet a kipróbálásához. Ugyanakkor változatlanul elérhetőek maradnak a fizetni óhajtó újoncok számára a standard, deluxe és ultimate kiadások, melyek révén kezdettől fogva több hőshöz férnek hozzá más extrák mellett.

A PlayStation 5-ös játékosokat egyébként exkluzív hőssel, fegyverrel és egy vadonatúj, 24 fős PvP játékmóddal kárpótolják a fejlesztők még az év vége előtt a hosszúra nyúlt várakozásért.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)