Hirdetés

Jövő héten az Epic Games Store egy legendás stratégiai sorozat epizódját adja majd ingyen

|

Ha imádjátok a stratégiai játékokat, akkor a jövő heti Epic ajándékot mindenképpen érdemes lesz figyelni és behúzni.

Hirdetés

Ha most felnéztek az Epic Games Store-ra, akkor két nagyon különleges játékot markolhattok fel. A Black Book és a Dodo Peak mind egyedi élményeket kínálnak, de nagyon más hangvételben. Míg előbbi egy sötét, szláv-mitológiára építő történet, addig a másik egy bohókás ügyességi játék. Mindkettő megér egy próbát, pláne, hogy semmibe sem kerülnek.

Jövő héten persze változik a felhozatal, és bár két játék helyett csak egyet fogunk kapni, az az egy bőven megérdemli majd a figyelmünket, ugyanis a Gearbox legendás stratégiai sorozatának, a Homeworldnek egyik epizódjáról van szó.

Hirdetés

A Deserts of Kharak előzménytörténetként funkcionál, így nem csak egy remek stratégiai játékot tisztelhetünk benne, ez mondhatni tökéletes belépő a szériába azoknak is, akik még sosem játszottak egyik epizóddal sem.

Ráadásul a Dűne folytatásának közeledtével ki ne értékelne egy nagy sivatagos, háborús mókát.

Homeworld: Deserts of Kharak augusztus 24-től augusztus 31-ig lesz majd ingyen felmarkolható az Epic Games Store-ban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)