Hirdetés

Jövő héten is két érdekes játékot ad majd ingyen az Epic Games Store

|

Nagyon eltérű stílusú alkotások, de mindenképpen figyelmet érdemelnek.

Hirdetés

Ha most belelestek az Epic Games Store ingyenes kosarába, akkor még az Out of Line-t és a The Forest Quartet találjátok ott, amelyeket érdemes behúzni, főleg, ha nem is kell egy fillért sem fizetni értük. Mindkét játék különleges élményeket kínál, de fél szemünkkel már azt fürkésszük (mint mohó kisgyerek a csokiboltban), hogy mit lehet majd még leakasztani a polcról, mit is hoz a jövő hét csütörtök délutánja. Két igen különleges cím vár majd ránk, egészen eltérő stílusú játékok formájában, de mindkettő figyelmet érdemel a maga nemében.

Ha például egy klasszikusabb, sötét-fantasy akcióra vágytok, akkor a Soulstice izgalmas választás lehet. Az alig egyéves játék ugyan nem volt a kritikusok kedvence, de ingyenes árcímke sokat fog segíteni a megítélésén.

Hirdetés

A Soulstice mellett jövő héten a Model Buildert is behúzhatjuk majd. A szimulátor őrület szellemében készült kis móka lényege, hogy különböző figurákat építhetünk és festhetünk át kedvünkre. Ha mindig is Gundam modellekkel akartatok bíbelődni, de nem volt pénz rájuk vagy a szükséges eszközökre, akkor ez az ajándék most tökéletes megoldás lehet minden gondra, hiányérzetre.

Mind a Model Builder, mind a Soulstice ingyenesen bezsákolható lesz az Epic Games Store-ban szeptember 28. és október 5. között. Ti tesztek velük egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)