Hirdetés

Kedvenc mesefiguráiddal bunyózhatsz most teljesen ingyen

|

Akár a haverokkal, akár egyedül, ez a móka mindenképp elszórakoztat majd a következő napokban.

Hirdetés

A Nickelodeon All-Star Brawl első része a semmiből jött, és teljesen meglepte a verekedős játékok közösségét. Nem egy tipikus FG-ről van szó, hanem a Smash Bros. által népszerűsített platform-fighter formátumról, de ettől függetlenül is jó volt látni, hogy valaki hozott valami újat a műfajba.

Az első résznek azonban megvoltak a maga hibái és hiányosságai, melyek megkeserítették az élményt, így a legtöbb veterán harcos hamar letette a kontrollert. A második résszel más a helyzet.

A Nickelodeon All-Star Brawl 2 számos problémát orvosolt, és a körítés minőségét is jelentősen megemelte. Így egy ténylegesen szórakoztató FG-t kaptunk tavaly novemberben, amelyet most mindenki ingyen kipróbálhat.

Hirdetés

A Steamen már él az ingyenes hétvége, amelynek hála most a következő három napban költségek nélkül verekedhetünk véletlenszerűen kapott ellenfelekkel vagy haverjainkkal.

A játék egyébként most 50 százalékos kedvezménnyel meg is vásárolható, így ha kedvet kaptok a beszerzéséhez, akkor az sem fog nagyon fájni a tárcáitoknak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)