Hirdetés

Két játékkal zárul az Epic Games Store ajándékozása, az egyik nagy meglepetés

|

A végére indult be igazán az Epic ünnepi promóciója.

Hirdetés

A Bloons TD 6 láttán valószínűleg kevesen sikoltottak fel örömükben, de a Death Strandingtől botladozni kezdett az Epic Games Store - idén is elégedettek lehetünk az ünnepi promócióval, melynek keretében tizenhat játékot húzhattunk be eddig úgy, hogy mindössze pár kattintást kértek tőlünk cserébe.

Ahogy azt a csomagolópapír nem túl diszkréten sugallta, ezúttal a Dishonored sorozat egy részét kaparinthatjuk meg: az Epic Games Store mai ingyenes játéka a Dishonored - Definitive Edition . Egy steampunk-szerű világban kell ügyesen lopakodva tenni-venni, főleg gyilkolni, és ebben mágikus képességek is a segítségünkre vannak. Ez azonban még nem minden.

Hirdetés

Ingyen jár ugyanis az Eximus: Seize the Frontline is, egy FPS-RTS hibrid, amiben a hangsúly a csapat alapú játékon van, 5v5-ös harcokat vívhatunk úgy, hogy négy játékos katonaként, egy pedig parancsnokként játszik.

A letöltéshez a GET gombot keressétek meg a játék adatlapján (ha még BUY NOW látható, várjatok és frissítsetek), majd a Place Orderre kattintsatok, ha szeretnétek a könyvtáratokban tudni. Nem kell nagyon sietni, mostantól egy hétig megszerezhető mindkettő, utána pedig a Kerbal Space Program, valamint a Shadow Tactics: Aiko's Choice lesznek ingyen; izgatottan várjuk őket.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)