Hirdetés

Két játékot ad ingyen az Epic Games Store, sok vidámságra ne számítsunk

|

Ha a tavaszi napsütés túl sok jókedvet hozott volna az életetekbe, akkor az aktuális ajándék játékok majd gondoskodnak a szürkeségről.

Hirdetés

Előző héten vidám játszadozást biztosított az Epic Games Store, most viszont az e heti ajándékok egy gyors váltás után immár komor, kemény kalandok lettek. Sem a hidegháború végén játszódó Industria, sem a LISA nem tartozik a könnyed, vidám, önfeledten kacagós mókák közé. 

Előbbi egy realisztikus háborús lövölde, amelyben egy eltűnt kollégánkat kell megkeresnünk egy alternatív világban. A fejlesztők történelmi alapokból építkeztek, ami abszolút érződik a játék helyszínein és fegyverein. Az Industria hangulatát azonban sci-fi elemek teszik különlegessé, de sokat nem akarunk lelőni a sztoriból. Ezeket fedezzétek fel magatoknak.

Hirdetés

A LISA: Definitive Edition a másik ingyenes játék, amely kifejezetten vérgőzös és könyörtelenül sötét. A pixel art körítés, és az oldalnézetes RPG alapokra építkező játékmenet könnyed élményt sejtetnének, de a fejlesztők komor és sötét kalandot ígérnek.

A fenti páros a mai naptól, vagyis április 25-től május 2-ig lesz ingyenes. Ha ebben az időszakban felmarkoljátok őket, mindkettő véglegesen ottmarad majd az Epic könyvtáraitokban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)