Hirdetés

Két játékot is ingyen tolhatsz ezen a hétvégén Steamen

|

Ha egy kis rettegéssel vagy száguldással szeretnéd megfűszerezni a szabadnapjaidat, nincs más dolgod, mit megnyitni a Steam felületét.

Hirdetés

Bár nem olyan aktívan és rendszeresen, mint az Epic Games Store, vagy az Xbox, olykor-olykor a Steam is hozzánk vág pár címet, amiket ingyenesen pörgethetünk néhány napig, és ugyan a mostani ajánlat nem egy Total War: Warhammer 3, de ajándék Xenomorphnak nem nézzük a fogát. Ezúttal ugyanis az Aliens: Fireteam Elite és a Turbo Golf Racing kerültek terítékre.

Mindkét játékot a vonatkozó Steam termékoldalon keresztül tölthetjük le, és próbálhatjuk ki, mindenféle extra megkötés nélkül a következő néhány napban.

Hirdetés

Az Aliens: Fireteam Elite lényege, hogy a haverokkal összegyűlve próbáljuk túlélni az alienek támadásait, minden tekintetben klasszikus coop shooterrel van dolgunk, ami ugyan nem írta be magát a történelembe, de csapatban tud szórakoztató lenni. A második cím, a Turbo Golf Racing láthatóan sokat merített a Rocket League formulájából, de itt egyszerű autós foci helyett itt ügyességi versenyek várnak ránk fejleszthető verdákkal, és látványos pályákkal.

Mindkét játék megér egy próbát, és ha esetleg megkedvelnétek valamelyiket, úgy 50-60 százalékos kedvezménnyel be is tudjátok húzni azt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)