Hirdetés

Kipróbálhatod az év legjobb és egyik legrosszabb játékát

|

Ha arra vagy kíváncsi, mi ez a felhajtás az egyik körül, és miért döngölte földbe a sajtó a másikat, most megnézheted.

Hirdetés

Rengeteg kiváló játék jött idén, bőven több, mint amennyi kifejezetten rossz, de mind közül kiemelkedik a Baldur's Gate 3, ami váratlanul nagy sikert aratott, és a Metacritic listáján is az első helyet foglalja el, megelőzve a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomot és az Alan Wake II-t is.

Egyelőre PC-n és PlayStation 5-ön játszható, de nem kizárt, hogy a The Game Awardson fogják bejelenteni az xboxos verzió megjelenési dátumát, sőt, az sem, hogy még aznap meg is jelenik. Az is valószínű, hogy előbbi két platformon valamennyivel leárazzák a díjátadó alkalmából.

Hirdetés

Aki viszont úgy szeretne tenni vele egy próbát, hogy egy forintot sem költ, ellenben van PlayStation Plus Premium előfizetése, mától 2 órán át ingyen játszhatja. Figyeljetek rá, hogy ne a karaktergenerálással töltsétek el ezt az időt.

A kínálatba bekerült a The Lord of the Rings: Gollum is, ami kritikusi pontszámai szerint az év második legrosszabbja, a Greyhill Incident múlja csak alul. Ezzel egy órát játszhat, aki minden rossz vélemény ellenére mégis csak adna neki egy esélyt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)