Hirdetés

Most 7 játékot is ingyen nyomhattok Xboxon pár napig

|

A mostani Free Play Days hétvégén akkor sem tudnátok kiélvezni a teljes felhozatalt, ha ez lenne minden célotok.

Hirdetés

Az Xbox csapata általában 2-3 játékot szokott ingyenessé tenni minden hétvégén. Ezeket a Game Pass Core és Game Pass Ultimate előfizetésünk mellett extra költségek nélkül élvezhetjük pár napig, de ezúttal egy kicsit más a helyzet. Megpörgött a számláló, és most hét (7, azaz HÉT) játékot kapunk az ingyenes próbakörre.

Ezúttal minden a sport körül forog, az Electronics Arts istállójának jelentős része bekerült a kínálatba. A Madden NFL 24, az NHL 24, az F1 23, az EA Sports PGA Tour, az EA Sports WRC, a Super Mega Baseball 4 és az EA Sports FC 24 is kipróbálható mostantól. Utóbbit ráadásul minden Xbox tulajdonos ingyen játszhatja, tehát semmilyen bérlet nem kell hozzá.

Hirdetés

A lenyűgöző játékmennyiségnek azonban ára van, már ha meg is akarjátok majd venni a fentiek valamelyikét. A Free Play Days alatt általában az Xbox csapat leakciózza az érintett címeket, hogy az ingyenes időszak után, nyomott áron folytathassuk a megkezdett kalandjainkat. Ezúttal azonban (az alapvető EA Play előfizetéssel járó kedvezményt leszámítva) egyik játék árát sem vágták le, így teljes árat kell fizetni a beszerzésükért.

A Free Play Days időszak hétfő reggelig tart. Addig próbálgathatjátok a fenti lista darabjait ingyen, de az időszak lejárta után már meg kell vásárolnotok majd az adott címet, vagy Game Pass tulajként előbb-utóbb amúgy is nyomhatjátok majd mindet, ha bekerülnek az EA Play csomagba.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)