Hirdetés

Most három játékot nyúzhatnak ingyen az xboxosok

|

Jó szokása szerint most is gondoskodott a Microsoft az előfizető hétvégi programjáról.

Hirdetés

Még a Microsoft legelhivatottabb támogatói sem állíthatják azt tiszta lelkiismerettel, hogy a redmondiak gaminggel kapcsolatos döntéseinek mindegyike a játékosok érdekeit szolgálja, kivétel nélkül. Abban ugyanis felhasználói szemmel elég nehéz felfedezni a jót, hogy rövidesen megemelkedik mind az Xbox Series X konzolok, mind a Game Pass ára. Viszont aligha lehet bárkinek kifogása a Free Play Days kezdeményezés ellen, minek keretében az Xbox minden hétvégére egy vagy több játékhoz teljes hozzáférést biztosít azoknak, akik előfizettek az Xbox Live Goldra vagy az Xbox Game Pass Ultimate-re.

Ezúttal három játékból áll az előfizetőknek szervezett hétvégi program, a kiválasztott címeket június 22. és 25. között mindenféle korlátozás nélkül játszhatják, és persze nem mennek veszendőbe a feloldott achievementek illetve a játékokban elért haladás sem. Ezért ha úgy döntenek, hogy megvásárolják valamelyiket, akkor onnan tudják folytatni, ahol abbahagyták.

Hirdetés

Az is a hagyomány része, hogy ilyenkor az adott játékokat jelentős kedvezménnyel lehet beszerezni, ezért aki focicsapatot menedzselne, esetleg kézzel irányítaná egy pórul járt tini minden mozdulatát, vagy inkább megpróbálna életben maradni abban a kíméletlen fantáziavilágban, amelyet Conan az otthonának nevez, akkor itt a remek alkalom az ingyenes kóstolóra és az olcsó repetára.

Conan Exiles (13 990 helyett 5595 forint)

Manual Samuel (1990 helyett 195 forint)

Football Manager 2023 Console (18 490 helyett 9245 forint)

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)