Hirdetés

Most ingyen nyúzhatod az egyik legnépszerűbb MMO-t, és utána aprópénzért meg is veheted

|

Ha szeretnéd ingyen kipróbálni a The Elder Scrolls Online-t ennél jobb alkalmad nem lesz rá.

Hirdetés

Különleges év az idei a Bethesda számára, hiszen márciusban ünnepelte 30. évfordulóját a The Elder Scrolls: Arena. S bár kétségtelenül a tradicionális, single-player RPG-k szerepelnek rendelkeznek a legnagyobb rajongótáborral az általa elindított széria darabjai közül, azért a ZeniMax Online jegyezte The Elder Scrolls Online is megtalálta a maga közönségét az MMO-k piacán.

Ráadásul az imént említett alkotás is jubilál épp, szám szerint a 10. születésnapját ünnepli áprilisban. Ebből az apropóból a Bethesda lehetőséget kínál rá, hogy aki kipróbálná, milyen érzés Tamrielben más játékosokkal együtt kalandozni, ingyen megtehesse ezen a héten. Az elindításához elég felkeresni a The Elder Scrolls Online terméklapját a Steamen (az iménti link egyenesen odavisz), majd a bejelentkezést követően legörgetni a Játék indítása opcióig.

Hirdetés

További jó hír, hogy ha ráérzünk az ízére, és a promóciós időszak lejárta után is folytatnánk a játékot, akkor az első kiegészítőt, a Morrowind chaptert tartalmazó The Elder Scrolls Online Standard Editiont április 16-áig 75 százalék kedvezménnyel vásárolhatjuk meg 4,99 euróért. Ha nagyobbat harapnánk, akkor a The Elder Scrolls Online Collection: Necrom lehet számunkra érdekes, mert a megszokott árnál 67 százalékkal olcsóbb, 16,49 eurós csomagban már minden eddig megjelent kiegészítőt megtalálunk, még a tavaly debütált Necromot is.

Ennyi tartalommal sokáig elleszünk ugyan, de már nincs messze az utánpótlás, mivel június 3-án debütál PC-n és kevéssel utána konzolokon is a következő, Gold Road címet viselő chapter.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)