Hirdetés

Nem csak egy játék jár most ingyen az Epic Games Store-ban

|

Az Epic egy bónuszcsomagot is hozzácsapott e heti ajándékához.

Hirdetés

A free-to-play játékok mikrotranzakciókból élnek meg: néhol csak skineket vásárolhatunk, máshol a karakterek feloldásáért is fizetnünk kell (vagy nagyon-nagyon sokat játszani). A Paladins játékosai viszont most egy különleges csomagot kaparinthatnak meg ingyen, mely 4 bajnokot (Androxus, Raum, Tyra, Ying) és egy-egy kinézetüket oldja fel.

Természetesen nem ez az egyetlen ajándék a héten: a másik egy 2005-ös cím, a Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse modern rendszerekre optimalizált kiadása, melyben 1959-ben, Punchbowl városában zabálhatjuk az ártatlan civilek agyát. Nem a játékipar csúcsa, és nem tett meg mindent az Asypr, hogy az új játékosok ne érezzék elavultnak, de egy próbát megér.

Hirdetés

Akármelyikre is vágytok, a fenti linkek valamelyikére kattintva vagy az Epic Games Store-t megnyitva látogassatok el az ajándékok adatlapjaira, majd a GET gombra bökve szerezzétek meg őket. Pár kattintás az egész, mobilról is elvégezhető. 

Október 21-étől az Among the Sleep: Enhanced Edition lehet majd a miénk. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)