Hirdetés

Nem kell majd PlayStation 5, hogy megszerezhessük a PS Plus első újgenerációs ajándékát

|

Novemberben a két PlayStation 4-es ajándék játék mellé már egy PlayStation 5-ös is jár, és nem marad le róla az sem, aki nem tud a közeljövőben új konzolt venni.

Hirdetés

Sajnos nem csak pénz kérdése, hogy ott lehet-e idén egy új PlayStation 5 a karácsonyfa alatt. Világszerte sokkal nagyobb az érdeklődés, mint amennyi konzolt a Sony le tud szállítani, és nem tudni még, mikor jön a következő szállítmány. A legtöbb bolt már nem bízik abban, hogy idén újabb készletet kap, így jelen állás szerint a legtöbben kénytelenek lesznek megvárni 2021-et a vásárlással.

Korábban úgy fogalmazott a kiadó, hogy a PlayStation 5 vásárlóit ajándékozza meg a Bugsnax-szel, de most, hogy a másik két cím, a Middle-earth: Shadow of War és a Hollow Knight: Voidheart Edition elérhetővé vált, tisztább lett egy kicsit, kik és hogyan szerezhetik meg majd a PS5-ös akció-kalandjátékot.

Hirdetés

A PS Plus aloldalán olvasható szöveg egyértelművé teszi, hogy azok, akiknek nincs PlayStation 5 konzolja, november 12-étől hozzáadhatják online a könyvtárukhoz a Bugsnaxet, és belevághatnak a játékba bármikor, amíg él az előfizetésük. Ettől függetlenül PlayStation 4-en továbbra sem lehet majd ingyen játszani, azért a változatért külön kell fizetni.

Az ajánlat egyébként 2021. január 4-ig él, tehát nagyjából két hónapunk lesz arra, hogy elvégezzük a szükséges kattintásokat. Tegyétek meg mindenképp, nem árthat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)