Hirdetés

Nyakunkon a következő Warcraft játék megjelenése, amiért semmit sem kell fizetned

|

A Blizzard tökéletes dátumot választott a Warcraft Rumble premierje számára.

Hirdetés

Utoljára 2014-ben, a Hearthstone megjelenésekor fordult elő, hogy új játékkal (nem kiegészítővel vagy remasterrel) bővült a Warcraft franchise, ám ez rövidesen megváltozik, mivel a Blizzard tavaly májusban leleplezett mobiljátéka lényegében készen áll a rajtra. A címéből a közbülső Arclight tagot elhagyó Warcraft Rumble premierjét úgy időzítették, hogy egybeessen az idei BlizzCon nyitónapjával, november 3-ával.

Az ingyenesen játszható alkotás nemcsak a PvP és a kooperatív élmények szerelmeseinek szól majd, hanem azoknak is, akik jobban szeretik senkitől sem zavartatva a saját tempójukban nyomogatni a mobiljukat. Ennek szellemében egy 70 küldetésből álló egyjátékos kampány is várja a játékosokat, amiben a Warcraft univerzum színe-java felvonul majd Grommash Hellscreamtől Jaina Proudmoore-ig.

Hirdetés

A nevesített hősöket és az alattuk szolgáló bakákat 65-nél is több, továbbfejleszthető mini testesíti meg a Warcraft Rumble harcterein, belőlük kell majd összeállítanunk seregünket. Egyébként a Blizzard elérhetővé teszi az említett miniknek a terveit, hogy akinek módjában áll, 3D-nyomtatóval újraalkothassa őket.

Már él az előregisztráció a Google Play Áruházban, illetve az App Store-ban, aki kihasználja a lehetőséget, Mecha Tower skint, valamint Mecha Kobold skint, portrét és emote-ot kap ajándékba.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)