Hirdetés

Soha nem volt még ilyen könnyű két játékhoz ingyen hozzájutni

|

Ugyanakkor nehezebb sem volt soha. Megjöttek az Epic Games Store e heti ajándékai, töltsétek őket bátran.

Hirdetés

Bár senki nem kért meg minket erre soha, ha valaki felajánlaná, hogy tíz guggolásért cserébe ad egy hamburgerre beváltható kupont, kérdés nélkül megtennénk.

Még ennél is kevesebbet kell tenni azért, hogy az Epic Games Store két, együtt 12 470 Ft értékű játékát megszerezhessük ezen a héten.

Az egyik, értékesebb és izgalmasabb a szláv mítoszokra épülő RPG-kaland, a Black Book, amiben egy fiatal varázsló szerepében kell kártyaalapú harcok során megküzdenünk a gonoszokkal. Egész magasak a kritikusi és felhasználói értékelései is, nyugodtan adjatok neki egy esélyt, nem fogja hiába foglalni a tárhelyet.

Hirdetés

A másik egészen más hangulatú és mélységű: a Dodo Peak egy klasszikusokat idéző platformer, amiben egy dodó szerepében kell kis dodóbabákat megmenteni. Könnyed, két nagyobb játék közé érdemes beiktatni.

A letöltés menete már nem lehet ismeretlen számotokra: adatlapot megnyit, GET gombra kattint, belép, Place Orderre nyom, és már mehet is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)