Hirdetés

Több ebéd árát is megspórolhatod, ha megszerzed az Epic Games Store ingyen kínált játékait

|

Két játékot ad az Epic, melyekben az a közös, hogy különleges, egyedi élményt adnak, középpontban a történetmeséléssel.

Hirdetés

Kezdjük azt érezni, hogy az Epic Games nem találomra választja ki heti két ingyen játékát, hanem figyel arra is, hogy legyen bennük valami közös. Az elmúlt egy hétben a Mordhau és a Second Extinction voltak költségek nélkül megszerezhetők, így a többjátékos mókázás kedvelői találhattak maguknak új elfoglaltságot.

Ezen a héten két nyugodt, pihentető és érzelmes alkotással gazdagíthatjuk gyűjteményünket. Az egyik ajándék a Beyond Blue, egy történetközpontú kalandjáték, amiben az óceán mélyét fedezhetjük fel egy tudós szerepében. Állatok és növények, valamint rejtélyek várnak felderítésre, és akit a nagy kékség még jobban érdekel, 16 mini dokumentumfilmet is megnézhet.

Hirdetés

A másik valamivel régebbi, de akinek kimaradt, pótolja be: a Never Alone főszereplői Nuna és Fox, egy alaszkai őslakos és a rókája, akiket két fővel kooperatívan is irányíthatunk, egyedül pedig válthatunk köztük. Kalandjuk változatos tájakon vezet minket végig, legendás karakterekkel ismerkedhetünk meg.

Mindkettő a fenti linkeken keresztül megtalálható adatlapokon lévő GET gombra kattintva szerezhető meg április 27. 17:00-ig.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)