Agatha Christie: Murder on the Orient Express

Agatha Christie: Murder on the Orient Express kép

Agatha Christie leghíresebb regénye alapján készült játék, melyben Hercule Poirot az Orient expresszen elkövetett gyilkosság után nyomoz. Vajon kinek álhatott érdekében a titokzatos Mr. Ratchett meggyilkolása? A Murder on the Orient Express modernizálva és egy új szálat behozva gondoskodik arról, hogy az alapanyagot jól ismerők is izgalmasnak találják a Microids feldolgozását.

Elolvasom a tesztet

Agatha Christie: Murder on the Orient Express teszt - téged is meg fog lepni Poirot

Teszt | 2023.11.03 18:30

A Microids idén másodszorra helyez minket Hercule Poirot bőrébe, ezúttal egy időtlen klasszikust frissítettek fel új elemekkel, hogy annak is megérje játszani, aki kívülről tudja, ki a tettes.

[DEMO] Murder on the Orient Express

Hír | 2006.12.21 09:27

A The Adventure Company kiadta a Murder on the Orient Express kipróbálható változatát.

Hercule Poirot szinkronja Hercule Poirot

Hír | 2006.07.27 22:22

A DreamCatcher Games bejelentette, hogy leszerződtette David Suchet, aki majd Hercule Poirot hangja lesz az Agatha Christie Gyilkosság az Orient Expressen című krimi regény játékfeldolgozásában. Egyébiránt Suche urat onnan ismerhetik az illetékesek, hogy ő maga játszotta annó a detektívet a filmsorozatban is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)