Anno Online

Anno Online kép

Az Ubisoft Blue Byte fejlesztésében készített Anno Online egyedi kombinációja a legújabb és az Anno sorozatokból már jól ismert és népszerű játékelemeknek, így egy igazán ütős böngésző alapú játékká vált. A díjnyertes sorozaton alapuló játékon keresztül a felhasználók először élhetik át böngésző alapú játékban a stratégia izgalmát, a szimulációt, a kidolgozott részletekkel ellátott animációt és grafikát. A játékosok középkori városokat építhetnek és fejleszthetnek a már Anno rajongók által jól ismert, részletesen kidolgozott gazdasági rendszer felállításával. A játék előrehaladtával újabb és újabb épületek tárulnak fel a játékosok előtt és a lakosok egyre többet követelnek majd. Végül szükségessé válik, hogy új területeket fedezzünk fel és ezeket is beolvasszuk a birodalmunkba. És a legjobb az egészben, hogy ingyenesen játszhatunk majd vele. A játék kizárólag PC-re fog érkezni, valamikor jövőre.


The Settlers Online és Anno Online - húsvéti tojások mindenütt

Hír | 2014.04.15 22:15

A Ubisoft két böngészős stratégiája, a The Settlers Online és az Anno Online is sajátosan készül a húsvétra.

Boldog szülinapot, Anno!

Hír | 2013.08.14 18:40

Az Anno sorozat ma ünnepli a 15. születésnapját, és a free-to-play Anno Online is különleges meglepetésekkel várja a játékosokat az ANNOversary alkalmából.

Anno Online - Magyarország is hódíthat

Hír | 2013.02.01 13:33

A magyar játékosok számára is megnyitotta kapuit a Ubisoft online stratégiai játékának nyílt bétája.

Anno Online - Magyarul!

Hír | 2012.12.14 14:46

Bemutatkozik a kereskedelmi rendszer, sőt, már a zárt bétára is jelentkezhettek!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)