Batman: The Enemy Within - Episode 1: The Enigma

Batman: The Enemy Within - Episode 1: The Enigma kép

A Batman: The Telltale Series folytatása, a Batman: The Enemy Within nyitánya ízelítőt ad a második évad legfontosabb kérdéseiből, problémáiból: Riddler visszatér, hogy terrorizálja Gothamet, ráadásul bekerül a képbe egy könyörtelen szövetségi ügynök és Joker sem marad ki a buliból, ezért Batman kénytelen kényelmetlen szövetségeket kötni, valamint Bruce Wayne-re is komoly megpróbáltatások várnak.

Elolvasom a tesztet

Batman: The Enemy Within - Episode 1: The Enigma teszt - jöhet egy találós kérdés?

Teszt | 2017.09.22 14:00

Folytatódik a Batman: The Telltale Series kalandjáték, az első részben Batman/Bruce Wayne röngtön egy új ellenféllel találja szemben magát.

Batman: The Enemy Within - a jövő héten indul az új évad

Hír | 2017.08.03 18:54

Napokon belül elrajtol a mindössze néhány hete bejelentett Batman: The Enemy Within, a Telltale-féle sztori második évada.

Comic-Con 2017 - jön a Batman: The Enemy Within

Hír | 2017.07.19 17:36

A Telltale Games már a Comic-Con előtt lerántotta a leplet azokról a projektekről, amiket idén és jövőre megjelentetnek: ezek közül az egyik a Batman kalandjátékuk folytatása.

Batman: The Enemy Within - ezt is bejelentik a héten?

Hír | 2017.07.17 21:04

Egy testület honlapján bukkant fel a Batman: The Enemy Within bejegyzése, ami valószínűleg a Telltale gyermeke lesz, és nem a Warner Bros-féle Damian Wayne játék, amit régóta rebesgetnek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)