Battlecry

Battlecry kép

A Battlecry egy csapatalapú, közelharcra fókuszáló online akciójáték, amelyet a 2012-ben alakult - a Bethesdához tartozó - BattleCry Studios csapatához tartozik és a free-to-play üzleti modellt alkalmazza. A Battlecry játékmenetében két frakció (az egyik a kozákok, a másik pedig a brit királyi hadsereg) és öt választható kaszt áll rendelkezésre (az átalakuló íjat használó Royal Marines Tech Archer, a tankként funkcionáló Enforcer, a lopakodást előnyben részesítő Duelist, a kütyükkel harcoló Gadgeteer és a mechanikus karral bíró Brawler), ami pedig kiemeli a játékot a tömegből az, hogy a Half-Life 2 és a Dishonored dizájnere, Viktor Antonov álmodta meg a játék világát.


Battlecry - nem biztos, hogy megjelenik a Bethesda ingyenes lövöldéje

Hír | 2015.10.08 16:23

A Bethesda egyelőre nem döntött a Battlecry sorsáról, de a kiadó elmondta, jelenlegi állapotában nem szeretnék kiadni a free-to-play lövöldét.

Battlecry - íme a Bethesda következő játéka akció közben

Hír | 2014.11.03 16:22

Jövőre lép bétafázisba a Battlecry, de addig is dobott nekünk egy kis anyagot a fejlesztőgárda, hogy ne felejtsük el őket.

Battlecry bejelentés - jön a Bethesda új játéka

Hír | 2014.05.28 17:01

A Battlecry olyan, mint egy közelharci Team Fortress sok vérrel, 32-fős többjátékos móddal, csak PC-re.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)