Civilization VI

Civilization VI kép
  • Fejlesztő: Firaxis Games
  • Kiadó: 2K Games
  • Platform: PC
  • Stílus: Stratégia
  • Megjelenés: 2016.10.21.
  • Korhatár: 3+

Az alapjaiban az előző részre hajazó Civilization VI innovációja a részletekben bújik meg. Birodalmunk kiterjesztése érdekében nem csak több stratégia alkalmazására lesz lehetőségünk, de a játék noszogatni is fog arra, hogy a pályának megfelelően változatosan játszunk. Az eddig megszokottal szemben a város fejlesztéseit nem ugyanarra a mezőre tesszük, ahol a város van, hanem a körülötte lévő mezőkön helyezhetjük el, az adott mező adottságaihoz igazítva. A kutatási rendszerben lehetőségünk lesz gyorsabban végrehajtani egy-egy fejlesztést, hiszen az adott kutatási területhez tartozó építményeink felgyorsítják a haladást. Ha mondjuk a part mentén építkezünk, akkor sokkal gyorsabban tudunk ütőképes flottát építeni. A diplomácia terén a történelmi személytől függően lesz más motiváció, ami igazodni fog a történelmi személyiséghez. A harcok esetében ismét kombinálhatunk majd egységeket, habár sokkal szigorúbb megkötésekkel. Azonos típusú egységeket vonhatunk össze vagy pedig support egységeket.

Elolvasom a tesztet

E3 2016 - fejlesztői bemutatón a Civilization VI

Hír | 2016.06.15 13:20

A készülő folytatás fejlesztői kivittek egy buildet az E3-ra és be is mutatták élőben mindenkinek.

Civilization VI előzetes - oszd meg és uralkodj!

Hír | 2016.05.12 20:15

Sokan már most úgy látják, hogy a hatodik rész megegyezik az előzővel, ezzel szemben viszont remek új ötletek lapulnak a motorház alatt.

Sid Meier's Civilization VI bejelentés - még idén megjelenik a következő rész

Hír | 2016.05.11 17:36

A PC-exkluzív Civilization VI egy hangulatos trailerrel mutatkozott be, az exkluzivitás azonban egyáltalán nem azt jelenti, hogy ne játszhatnánk kontrollerrel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)