Echo

Echo kép

A Hitman franchise-t jegyző IO Interactive néhány volt fejlesztője új stúdiót alapított Ultra Ultra néven, az első projektjük pedig egy TPS nézetű sci-fi kalandjáték, az Unreal Engine 4 grafikus motorral készített ECHO. A játék különleges koncepcióval bír: egy En nevű lányt irányíthatunk, aki sztázisban 100 éven keresztül utazott a világűrben, hogy megtaláljon egy ősi palotát, amely egy fejlett civilizációé volt. A helyszín azonban nem adja könnyen magát, ugyanis saját öntudattal bír és úgy védekezik a behatolók ellen, hogy másolatokat, ún. Echo klónokat teremt, amik a főhősünk minden mozdulatát ismerik és képesek tanulni is abból, hogy milyen döntéseket hoz. Az egyetlen szerencsénk, hogy a palota intelligenciája nem képes valós időben frissíteni az adatbázisát, így mindig egy lépéssel előtte járhatunk, kvázi egy lépéssel magunk előtt járhatunk.

Elolvasom a tesztet

Echo teszt - az ellenség te magad légy

Teszt | 2018.01.05 09:27

Minél ügyesebb vagy, annál könnyebb végigvinni egy játékot. Kivéve, ha az Echóról van szó.

A legjobb idei játékok, amikkel valószínűleg nem játszottál

Hír | 2017.12.20 20:30

Rengeteg kiváló alkotás jelent meg az idén, viszont nagyon sok olyan akad ezek között, amelyekről sokan talán nem is hallottatok, úgyhogy itt az ideje, hogy ezek a játékok kapjanak egy második esélyt.

ECHO - PlayStation 4-re jön az egyedi lopakodós játék

Hír | 2017.10.10 16:07

PC-re már előbb jött az egykori Hitman-fejlesztők új játéka, az ECHO, amelyben a saját klónjainkat kell legyőznünk újra és újra. Már a Sony konzoljára is beköltözött.

Új trailert kapott az Echo, a játék amiben saját magad ellensége vagy

Hír | 2017.07.30 09:16

Az egykori Hitman fejlesztők legújabb játéka még mindig elképesztően érdekesnek tűnik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)