Far Cry 4: Valley of the Yetis

Far Cry 4: Valley of the Yetis kép

A Valley of the Yetis a Far Cry 4 eddigi legnagyobb kiegészítője. Egy teljesen különálló történetet kapunk, amiben főhősünk, Ajay Ghale egy baleset következtében a Jetik Völgyében találja magát, és mindent meg kell tennie a túlélésért és a megmenekülésért. Életét nem csak az óriási, szőrös fenevadak veszélyeztetik, de az itt élő törzs is. A Valley of the Yetisben lesz egy saját bázisunk, amit meg kell védenünk az időközönként támadó ellenséges csapatoktól, de mivel nem tudunk mindig mindenhol ott lenni, ezért táborunkat különféle csapdákkal és védelmi mechanizmusokkal szerelhetjük fel.


Far Cry 4: Valley of the Yetis teszt - a jeti nem barát

Teszt | 2015.04.08 13:23

A jeti bizony él, de ez nekünk nem olyan jó hír, hiszen többek között vele vesszük fel a harcot a Far Cry 4 új DLC-jében.

Far Cry 4 - amikor a Ubisoft ingereli a jetit (videó)

Hír | 2015.03.10 09:41

Már a nyakunkon van a Far Cry 4 utolsó DLC-jének megjelenése, ennek apropójából a Ubisoft újabb videóval ingerel. Minket is, nem csak a jetit.

Far Cry 4 trailer - hamarosan mehetünk jetiket ölni

Hír | 2015.02.26 18:38

Eddig abban sem voltunk biztosak, hogy van jeti, de a Far Cry 4 szerint többen is vannak. Tessék menni és megölni őket.

Far Cry 4 - jetik, szökés és PvP a Season Pass-ben

Hír | 2014.10.20 19:19

Egyjátékos, valamint kooperatív és kompetitív többjátékos tartalmak is érkeznek a Far Cry 4 megjelenése után. Van itt minden, mint a Himalájában.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)