Freak Out: Extreme Freeride

Freak Out: Extreme Freeride kép

A Freak Out - Extreme Freeride arcade sport játéknak készült, amiben sítalpakon leszáguldva kell helyt állnunk a versenyekben.


Freak Out: Extreme Freeride - trailer a szeptemberi teljes játékhoz.

Hír | 2009.09.08 20:54

Meglepetés - ezt írtuk, aztán magunk is meglepődtünk, hiszen ilyen játékot még sosem adtunk a lap mellé. Íme a szeptemberi teljes játék, a 2007-es Freak Out: Extreme Freeride

[DEMO] Freak Out - Extreme Freeride

Hír | 2007.02.01 10:03

A JoWood elérkezettnek látta az időt, hogy kiadja az extrém lesiklásokra kihegyezett játékának demó változatát.

Freak Out - Extreme Freeride honlap

Hír | 2006.12.20 13:26

A JoWooD 2007-ben egy igazán különleges síelős sport játékkal lepi majd meg a játékosokat.

Freak Out: Extreme Freeride - Havas örömök

Hír | 2006.08.17 08:59

Bejelentettek Freak Out: Extreme Freeride címmel egy új extrém síelős sportjátékot. Nem sokat tudni róla, de az bizonyos, hogy aki szereti a havat, a mutatványokat, az óriási lesiklókat, az élvezni fogja a vele való játékot. Természetesen az nyer, aki a legmagasabbra képes ugrani, leggyorsabban tud lesiklani, s mindeközben a legrafináltabb trükköket hajtja végre. A megjelenés idén év végén várható PC-re.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)