Guild Wars: Nightfall

Guild Wars: Nightfall kép

A második, Nightfall alcímű kiegészítőnek köszönhetően a Guild Wars világa két újabb kaszttal, valamint rengeteg új "látnivalóval" bővül, amelyek felpezsdítik a játék világának hangulatát. A Dervish és a Paragon karakterosztályok új színt hoznak a kalandozásokba - a 350 eddig soha nem látott képességből persze jut bőven a régi classoknak is.


Guild Wars: öt millió!

Hír | 2008.02.26 16:51

Az online világ egyik legkedveltebb játéka a Guild Wars. Immáron több, mint öt millió példányban kelt el. Nem semmi!

Guild Wars 3 millió !!! S egyéb bejelentések...

Hír | 2006.12.13 16:45

Le a kalappal és egyébként is minden tisztelet: a Guild Wars, az Arenanet CORPG-je új eladási csúcsot ért el. Másfél évvel a játék megjelenése után sikerült túllendülni a 3 millió eladott példányon!

[MOVIE] Guild Wars: Nightfall

Hír | 2006.09.22 12:03

Az ArenaNet új videóval jelentkezett a Guild Wars: Nigthfall című MMORPG "kiegészítőből".

Guild Wars: Nightfall hétvége

Hír | 2006.09.21 13:02

Guild Wars rajongók és a játék iránt érdeklődők számára leszáll az est a hétvégén...

[KéPZ] Guild Wars: Nightfall

Hír | 2006.09.13 11:33

Tíz új kép érkezett a Guild Wars: Nightfall című MMORPG-ből. A játék eggyel korábbi kiadása a következő GameStar magazin DVD mellékletén is helyet kap majd.

[KéPZ] Guild Wars: Nightfall bónuszpakk

Hír | 2006.08.02 10:39

Tegnap tudtuk meg, hogy szeptember 15-én jelenik meg egy előzetes bónuszcsomag a Guild Wars kiegészítőjéhez, a Nightfall-hoz. Erről érkeztek most képek, illetve egy videó, amin már a Nightfall látható mozgás közben.

Guild Wars: Nightfall - előzetes bónuszpakk

Hír | 2006.08.01 21:00

Az ArenaNet és az NCsoft egy kellemes meglepetéssel kedveskedik a Guild Wars rajongóinak. Szeptember 15-én kerül a boltokba egy, a Nightfall című addonnal kapcsolatos előzetes-kiegészítés, amelyben több apró ajándék, érdekesség és előzetes anyag is helyet kapott a közelgő kiegészítőről. Aki megkukkantaná a részleteket, az erre kattanjon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)