LOTR:War in the North

LOTR:War in the North kép

A Warner és a Snowblind egy új Gyűrűk Ura szerepjátékon dolgozik, Lord of the Rings: War in the North címmel. Történet még nem teljesen ismert, bár annyit tudni, hogy még a megfilmesített események előtt fog játszódni. A játéknak lesz egy kis kooperatív beütése is, így hárman irthatjuk majd a szörnyeket. A karakterünk kinézetét tetszés szerint alakíthatjuk majd, persze először ki kell választanunk, hogy ember, tünde vagy törp testben akarunk-e hentelni. A karakterfejlesztés, talentfa is megjelenik benne…ahogy Győzike mondaná: „lesz itt minden csak meg kell dikhálni”. A Lord of the Rings: War in the North (ha nem jön közbe semmi) jövőre fog megjelenni PC-n, X360-on és PS3-on. Addig pedig kénytelenek leszünk várni.


Újabb kedvcsináló a LOTR: War in the North játékhoz!

Hír | 2011.05.05 14:52

Ha megnézzük a videót az az érzésünk támadhat, mintha az Elder Scrolls-t összekeverték volna a God of War-ral, ami nem feltétlenül jelent rosszat, sőt!

LOTR: War in the North - Megújult a honlap

Hír | 2010.12.21 10:02

Még szebb! Még jobb! Most már a játék is jöhetne…

Lord of the Rings: War in the North - Overland trailer

Hír | 2010.06.12 16:19

Végre mozgás közben is megnézhetjük a Warner legújabb Gyűrűk Ura játékát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)