Magicka

Magicka kép

Ez a játék egy külön fogalom. Annak aki nem ismerné a Magicka sorozatot, azzal tudnám legjobban jellemezni, hogy vegyük a népszerű dolgokat, mint például vámpírok, varázslók és írjunk egy olyan történetet belőlük, ami garantáltan ártalmas lesz a rekeszizmainknak. A Magicka egyébként egy Isometric nézetes, kaland játék, ahol különböző természeti elemek kombinálásával különféle varázslatokat hozhatunk létre, melyek ártalmasak lehetnek ellenfeleinknek, vagy akár gyógyíthatjuk vele magunkat vagy társainkat. A játékot egyedül is lehet játszani, ám készüljünk fel rá, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz. Éppen ezért is állíthatjuk, hogy a Magicka elsősorban a Co-op módra van kihegyezve, ami mellesleg amiatt is szórakoztatóbb, mert társainkat segítve, vagy akár néha véletlenül hátráltatva, rendkívül vicces helyzetekbe kerülhetünk. A játékhoz rengeteg kiegészítő tartalom készült, melyekben újabbnál újabb kalandokat élhetünk át, akár egyedül, akár barátaink társaságában. A Magicka jelenleg Steamen érhető el.


Magicka: Wizard Wars - játszd ingyen!

Hír | 2014.05.28 21:45

Nyílt béta fázisba lépett a Magicka: Wizard Wars, mostantól bárki ingyen próbálhatja ki a Paradox készülő játékát.

Magicka: Wizard Wars - az első játékmenet videó

Hír | 2013.07.18 22:20

Most először láthatjuk a Magicka: Wizard Wars-t mozgás közben. Becsüljük meg ezeket a pillanatokat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)