Mario and Sonic at the Olympic Winter Games DS

Mario and Sonic at the Olympic Winter Games DS kép

Már két évvel ezelőtt találkozott Mario és Sonic egy játékon belül, mégpedig a Beijing Summer Olympics-ben, igaz, akkor elég gyengén muzsikálva. Most újra egyesítve erőiket, becélozták a 2010-es téli játékokat, úgy tűnik, jóvalta több sikerrel. A játék tehát 27 versenyszámot vonultat fel Sonic és Mario közreműködésével, mely két részre tagolódik: az aktuális olimpiai eseményekre, illetve a zanier dream számokra. Tulajdonképpen két fajtáról lenne szó az eventek tekintetében, ám nagyon is hasonlóak ezek, ami amúgy nem baj, hiszen ez (is) teszi játszhatóvá a DS verziót. Példaként felhozható a sima hoki, amely igen-igen hasonlatos a fever verzióhoz, annyi különbséggel, hogy több dinamizmust, ezáltal sokszínűséget hordoz a sportág alapváltozatához képest. A nagy durranás azonban a DS verzió adventure-részében rejlik: itt ugyanis egy exkluzív vonalról kell beszélnünk, tehát eme lehetőséget nem találhatjuk meg a Wii-változatban. Alapvetően ez az egész játék erőssége, ugyanis a questekre épülő sztorivonal hozza az elvárásokat.


Mario & Sonic at the Olympic Winter Games - DS teszt

Teszt | 2010.02.17 09:10

A közelmúltban egyszer már bemutattuk, akkor Wii-n. Jöjjön most még egyszer, ezennel DS-en!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)