Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games kép

Mario, Sonic és barátaik hagyományosan összecsapnak a nyári olimpiai játékok alkalmával, ami pedig a 2016-os Rióban rendezett sportünnep kapcsán se maradhatott el. Ezúttal összesen tizenhét sportágban mutathatjuk meg, mit tudunk, köztük fociban, ökölvívásban, gimnasztikában, vagy éppen röplabdában. Ahogy sok más Nintendo-játék esetében, a legszórakoztatóbb ezúttal is a barátaink ellen való játék, akikkel együtt összesen négyen sportolhatunk olyan ismert karakterekkel, mint Tails, Knuckles, Yoshi, vagy éppen Princess Peach.

Elolvasom a tesztet

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games teszt - sportolni továbbra is mókás

Teszt | 2016.08.01 20:41

A Sega és a Nintendo legkedveltebb karakterei ismét összecsapnak - olykor szó szerint. Lássuk, mennyire szórakoztató ezúttal a bohókás olimpia.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)