Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer

Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer kép

A Mask of the Betrayer a Neverwinter Nights 2 történetének fonalát ott veszi fel, ahol azt a végső csata után elhullajtottuk. Hősünk lelke veszélybe kerül, s hogy megmenthesse, be kell járnia Rashemen szellemek lakta földjét, le kell győznie egy halott isten átkát. Mindehhez el kell jutnia a holtak birodalmába, hol Oroszlánölő Kelemvor, az őrült Cyric egykori barátja, Mystra szerelme uralkodik, s dönt a hitetlenek, s az álnokok sorsáról.


Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer

Teszt | 2007.10.12 12:57

Ritka pillanat, amikor a kiegészítő jobb, mint maga az alapjáték...

Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer GOLD!

Hír | 2007.09.16 20:10

Végre elkészült a nagysikerű szerepjáték első expanziója. Megjelenés október 9-én Európában, s a nagy kacsaúsztató túloldalán egyaránt.

[MOVIE] NWN2: Mask of Betrayer fejlesztői bemutató

Hír | 2007.07.17 12:05

A Neverwinter Nights 2 hibáit, úgy tűnik a Mask of Betrayer nevű kiegészítő mind orvosolni fogja. Most ebből érkezett egy új videó, amiben a fejlesztők látnak el bennünket bőséges információval.

Ősszel RPG-zik az Atari

Hír | 2007.06.12 16:10

Az Atari igencsak ütős RPG címeket gyűjtött be őszre, most egyszerre három kiemelkedő játék megjelenési dátumáról rántotta le a leplet.

NWN2:Mask of the Betrayer - részletek

Hír | 2007.04.16 12:45

Az Atari és az Obsidian Entertainment a múlt héten végre hivatalosan is bejelentette, hogy valóban készül a Neverwinter Nights 2 kiegészítője Mask of the Betrayer címen. A részletekről a játék vezető-designere, Kevin Saunders nyilatkozott a gamebanshee.com-on.

NWN2: Mask of the Betrayer kiegészítő

Hír | 2007.04.12 17:33

A Neverwinter Nights 2 tavaly ősszel ismét elhozta az elveszettnek hitt Forgotten Realms hangulatot. Egyedül a technikai hiányosságok árnyékolták be, viszont kiderült hogy készül a kiegészítő, ami újabb órákkal toldja meg az amúgy sem rövid játékidőt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)