Obscure 2

Obscure 2 kép

Két év telt el az előző rész szörnyű eseményei óta, és a túlélők azóta egyetemre járnak. Azonban egy titokzatos növény feltűnésének köszönhetően ismét eluralkodik a káosz, és félelmetes szörnytegek szabadulnak rá a diákokra. Hőseinknek tehát ismét meg kell küzdeniük a túlélésért. A játék hat főszereplője mind saját egyedi képességgel rendelkezik, melyekre szükségünk is van a továbbjutáshoz. Kooperatív módban barátunk veheti át az egyik karakter feletti irányítást, így könnyítve meg az együttműködést.


Obscure II - Érkezik a PSP verzió

Hír | 2009.04.13 12:01

Az év második felétől, már utazás, vagy unalmas tanóra közben is retteghetünk.

Obscure II teszt

Teszt | 2007.11.10 18:28

Képzeljétek el a Silent Hillt vagy a Resident Evilt a Sikoly vagy más tinihorror stílusában találva: ez lenne az Obscure II.

[GSTV] Obscure 2

Hír | 2007.08.24 21:55

Ebben a videóban az Obscure névre keresztelt túlélőhorror folytatásába tekinthetünk bele.

Obscure 2 infók

Hír | 2007.04.17 11:50

A Playlogic túlélőhorrorjának folytatásáról napvilágot látott pár infó, ami a platformokat, a játékmenetet és a zenét illeti.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)