Star Galaxy

Star Galaxy kép

A Star Galaxy egy MMO űrszimulátor lesz, ahol a játékos egy planéta vezetőjeként tevékenykedhet, a bolygó erőforrásait és infrastruktúráját menedzselve, továbbá kiépíthet saját bázisokat, illetve lerohanhat más bolygókat erőforrásokért. Azért, hogy ne vesszünk el a hatalmas univerzumban, egy navigátor karakter segíti majd a játékost a szimulációs részeknél. Az előzetes információk szerint, több mint 2000 játékos harcolhat majd egy gigantikus csatatéren, ahol is az egységeket kártyák fogják majd jelölni, melyeket a későbbiekben fejleszteni is lehet majd. játékban négy frakció közül választhatunk majd: - The Boldor Imperial Army, Roy Bismark vezetésével - The Holy Knights of Selshion, Dia Vite irányításával - The Universe Trading Union, Tagel parancsnokságával - Vivian from the Republic, akiknek egy félelmetes vezetőjük lesz, aki átgázol minden ellenségén


A Square Enix bejelentette a Star Galaxy-t

Hír | 2012.12.12 16:00

A Star Galaxy egy MMO űrszimulátornak ígérkezik, melyet böngészőből játszhatnak majd az érdeklődők.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)