Star Trek: Bridge Crew

Star Trek: Bridge Crew kép

Ha mindig is szerettél volna a Star Trek egy űrhajójának tisztje lenni, a Star Trek: Bridge Crew valóra váltja ezt a vágyad. A multiplayer játékban a játékosok a USS Aegis csillaghajó (vagy akár a USS Enterprise) fedélzetén ülve fedezhetik fel az űr egy korábban nem ismert szegletét, hogy új otthont találjanak a vulkániaknak. A klingonok természetesen nem nézik ezt jó szemmel. A PlayStation VR-ral, HTC Vive-val vagy Oculus Rifttel is játszható játék négy játékosa egy-egy szerepet kap, így, közös erővel kell helytállniuk a sztorimódban vagy a procedurálisan generált kihívásokban.

Elolvasom a tesztet

Star Trek: Bridge Crew - a The Next Generation sorozatot idézi meg az új kiegészítő

Hír | 2018.05.25 07:10

A konzolos játékosok már játszhatnak is a DLC-vel, ami izgalmas újdonságokat tartogat.

Star Trek: Bridge Crew - már nem kell hozzá VR-eszköz

Hír | 2017.12.21 20:24

Egy ingyenes frissítésnek köszönhetően a legújabb Star Trek játékot azok is játszhatják, akiknek nincs PSVR, HTC Vive, vagy bármilyen más eszköz a birtokában.

Star Trek: Bridge Crew teszt - nincs varázslat, csak pötyögés

Teszt | 2017.06.27 20:47

A Star Trek: Bridge Crew betartja, amit ígér: megmutatja, milyen lehet a csillagflotta egy hajójának legénységébe tartozni. Nem túl izgi.

Star Trek: Bridge Crew megjelenés - tovább csúszik a VR kaland

Hír | 2017.02.11 12:00

Amikor már azt hittük, hogy fix megjelenési időpontja van a Star Trek VR játéknak, jöttek a fejlesztők és emlékeztettek rá minket, hogy egy cím megjelenése csak akkor biztos, ha már a kezünkben van.

Star Trek Bridge Crew - csúszik a megjelenés

Hír | 2016.10.21 09:22

Az Ubisoft ugyan korábban a gamescomon megerősítette, hogy novemberben érkezik a Star Trek: Bridge Crew VR játék, most azonban mégis visszakoznak és tolják a megjelenési dátumot.

E3 2016 - a Star Trek sztárjai játszanak a Star Trek: Bridge Crew-val

Hír | 2016.06.13 22:56

A Ubisoft összehívta a Star Trek franchise különböző ágaiban játszó színészeket, hogy kipróbálják a Star Trek: Bridge Crew játékot.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)