Stronghold Kingdoms

Stronghold Kingdoms kép

A Stronghold Kingdoms a jól ismert Stronghold játékok vonalát viszi tovább, ezúttal MMO köntösben. Egyszerű parasztként indulunk, hogy a vidék legfélelmetesebb várurává váljunk; minden előléptetésünkért kutatási pontokat kapunk, ezeket egy ágas-bogas, dús technológiai fa különféle okosságaira költhetjük, számos részterületen, legyen az a hadviselés, a kereskedelem, a diplomácia, a kémkedés vagy épp a mezőgazdaság. Ahogy erősödünk, egyre nagyobb területeket hajtunk uralmunk alá, egyre feljebb kapaszkodunk a ranglétrán, mi lehetünk a kenti báró, a notthinghami seriff vagy épp Szászország kormányzója, hogy végül a többi hatalmassággal összecsapjunk a korona megszerzéséért egy véres háborúban, és akár királlyá koronáztassuk magunkat.


Miről szól a Stronghold Kingdoms?

Hír | 2012.11.13 09:32

A Firefly Studios egy új videót adott ki, amin bemutatják, hogyan kell játszani a sorozat ingyenes epizódjával.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)